sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Blogini taustaa ja tavoitteita



Ihanan näköinen parveke, josta näkymät suoraan Olympiaterminaalille.
Blogini nimi CommuniCare on latinaa ja tarkoittaa viestitään ja tehdään yhdessä. Viestinnän superammattilainen Valtiotieteiden tohtori Elisa Juholin on kirjoittanut samaisella nimellä jo kirjan Communicare! Viestintä strategiasta käytäntöön (Infor, Helsinki 2009) yhteisöviestinnän todellisen käsikirjan. Kirjasta on saatavilla jo 6. painos. Halusin ottaa sanan CommuniCaren blogini nimeksi, koska sana on mielestäni liian vähäisellä käytöllä. Viime vuonna 2011 on perustettu myös Communicare Finland Oy niminen yritys, joka tarjoaa Contact Center-palveluita Suomessa. Toivon, että voin blogini kautta tuoda uusia näkemyksiä ja merkityksiä communicare-sanalle.




Colmio Oy:n Woodbecker keinutuoli on
terveysvaikutteinen ja
moderni keinutuoli.  
Olen työskennellyt useita vuosia viestintäammattilaisten parissa ja pitänee myöntää, että olen nauttinut joka hetkestä suunnattomasti. Kuitenkin silti olen jatkuvasti haaveillut oman kukkakaupan, kenkäkaupan tai vanhan designkaupan (vrt. Tomorrows Antique) perustamisesta. Mietinkin pitkään, mitkä näistä aiheista valitsen blogiini. 


Aihealueet
Päätin rajata blogini aiheet minulle mieluisimpiin eli erilaisiin viestinnän ilmiöihin ja viestinnän ammattilaisten liikehdintään työmarkkinoilla. Aiemmin twiittasin aiheesta aktiivisesti, mutta nyt haluan kirjoittaa asioista blogissani.


Toinen sydäntäni lähellä oleva aihe on design eri muodoissaan. Design liittyy usein sisustamiseen (huonekaluihin, valaisimiin, koriste-esineisiin, keittiökoneisiin, kaakeleihin) ja muotiin (vaatteisiin, kenkiin, laukkuihin  ja asusteisiin). Yksi superintohimoni on tirkistellä asuntoja  Oikotiellä & Etuovella. Joten saatan linkittää asuntoja blogiini tai bongata sieltä ihania sisustuksellisia yksityiskohtia. Olen myös Glorian kodin, Avotakan ja Dekon aktiivinen tilaaja.


Loppukaneettina mainittakoon, että koska perheessäni on paljon pieniä poikia, minua kiinnostavat myös söpöt ja aika klassiset poikien vaatteet


Tavoitteet
Tavoitteenani on päivittää blogiani suomeksi aktiivisesti. Kuvat ja asioiden visualisoiminen on tärkeää, joten kuvitusta tulee varmasti riittämään. Haluan kiinnittää huomiota kielen oikeellisuuteen ja sujuvuuteen. 


Tervetuloa lukijaksi.


Ps. Colmio Oy:n Woodbecker keinutuolin suunnittelija on sisustusarkkitehti Päivi Mikola. Tuolit valmistetaan Suomessa. Yritys on perustettu Oulussa vuonna 2003. Tuolia on mahdollista tilata pehmustettuna, verhoiltuna nahalla tai kankaalla, kiinteästi tai irtopäällisin. Suomalaisen design huonekalun hinta materiaaleista riippuen 400-700 euroa. Keinutuolissa on mahtava istua ja siinä istuminen rauhoittaa. Lisäksi tuolista tulee mielestäni suomalainen designtuote vielä tulevaisuudessa. Suosittelen niin perheen äideille, keräilijöille kuin harrastelijoillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä palautetta ja jatkan blogini kehittämistä uusilla ideoilla.