maanantai 23. huhtikuuta 2012

Asuntobongari löysi helmen, Kapteeninkatu 24, 43 m2, 365t

Ehdin juuri ja juuri ottaa Oikotie.fi kuvat talteen asuntojen helmestä Ullanlinnasta (Kapteeninkatu 24, kerrostalo vuodelta 1927). Asunto tuli myyntiin perjantaina 20.4.2012 ja nyt jo maanantaina 23.4.2012 vain parin päivän päästä asunto oli myyty. Asunnossa oli neliöitä vain 43 ja hintapyynti jopa 365 000 e, mutta saneeraus tällaiselle pikkukodille oli aivan mahtavasti suunnitteltu ja toteutettu. Katso kuvat ja ihastu. Joku nuoripari tai sinkku sain kivan kodin itselleen erittäin kovalla hinnalla.


Olisi kiva tietää, onko saneerauksen toteuttanut asunnon myyjä itse vai joku huippu sisustussuunnittelija tai -arkkitehti. Jotenkin näihin neliömääriin asunnon jokainen pienikin yksityiskohta on mietitty ja tehty tarkasti. Huonekalut kokoavat kokonaisuuden itse rauhallisuudeksi. Keittiöön on tarkkaan mitoitettu Arne Jacopsenin, Piet Heinin ja Bruno Mathssonin suunnittelelma SuperEllipse table-pöytä metallijalkoineen, keittiössä Mielen kodinkoneet, Artekin jakkarat ja tuolit, valaisimet jne. 


Lisäksi näin pieneen asuntoon oli mahdutettu suuri kylpyhuone. Tilankäyttö oli todella tehokasta ja hukkatilaa tuskin oli ainakaan kuvissa nähtävissä lainkaan.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä palautetta ja jatkan blogini kehittämistä uusilla ideoilla.