lauantai 4. helmikuuta 2012

Open positions to Communications professionals


Viestinnän ammattilaisten työmarkkinoilla on ollut vähän hiljaisempi jakso meneillään. Mutta nyt tuntuu edes hiukan vilkastuneen.  


Experienced Communications Professional
focusing on HR
  
We are looking for an experienced and qualified communications professional focusing on matters related to HR and people processes. You will report to VP, Corporate Internal and Sustainability Communications, and you will be part of the Corporate Sustainability and Internal Communications team. The position is located in Keilaniemi, Espoo.

>Open 20 February 2012.

Communications Manager for Novartis

The Communications Manager will be responsible for all external and internal communications in the country organization Finland, including interaction with relevant media contacts, stakeholder and market communications as well as company internal communications including localizing Global and Regional communication strategy and plans.
>Open 5 March 2012.

Linkki ilmoituksiin >>



Suomen purjehdus ja veneily etujärjestö etsii purjehdustaitoista tiedottajaa
Suomen Purjehdus ja Veneily on suomalaisten veneilyseurojen etujärjestö. Liitto huolehtii veneilyurheilun harjoittamis- ja kehittämisedellytyksistä Suomessa sekä osallistuu lajin kehittämiseen kansainvälisesti. Liitto tukee seuroja ja luokkaliittoja, jotka tuottavat laadukkaita palveluja veneilyn ja yhteiskunnan hyväksi.



Tehtäväsi on tuottaa sisältöä sisäisiin ja ulkoisiin viestintäkanaviin. Työn painopiste on verkko- ja mediaviestinnässä, ja tehtäviin kuuluvat internetsivujen ja intranetin päivitys sekä kehittäminen, tiedotteiden tuottaminen, uutiskirjeet sekä lehtemme Nauticin toimittaminen ja osallistuminen sen kehittämiseen. Olet avainasemassa mediayhteyksissä, sidosryhmäviestinnän kehittämisessä sekä yritysyhteistyössä.

>Open 2 March 2012

Linkki ilmoitukseen >>
http://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/tiedottaja---informator/606774?cmp=oikoty_vahti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä palautetta ja jatkan blogini kehittämistä uusilla ideoilla.