perjantai 17. helmikuuta 2012

Viestinnän ammattilaisten huippunimityksiä alkuvuonna 2012



16.2.2012
Reeta Kaukiainen nimitettiin Metsä Groupin viestintäjohtajaksi. Kaukiainen siirtyy tehtävään Tiedon viestintä- ja sijoittajasuhdejohtajan tehtävästä. Hän on työskennellyt aiemmin myös sijoittajasuhde- ja viestintätehtävissä Elcoteqissä, Metsä Groupin tytäryhtiössä Metsä Tissuessa ja Shellissä. Reeta raportoi pääjohtaja Kari Jordanille.
Tein Reetan kanssa aikoinaan yhteistyötä hänen Tiedossa työskennellessään. Todella kovan luokan ammattilainen, joka luotsaa hienosti Metsä Groupin viestintää myrskyissä ja tuulissa.
Paljon onnea Reetalle hienosta pestistä.

14.2.2012
Jenni Haukio (VM) presidentti Sauli Niinistön puoliso nimitettiin Turun kansainvälisten Kirjamessujen uudeksi ohjelmapäälliköksi. Runoilijana uraansa luonut Haukio on toiminut kokoomuksen viestintäpäällikkönä. 


10.2.2012
Kari Mokko nimitettiin Valtioneuvostoon viestintäjohtajan virkaan 1.3.2012 alkaen. Tehtävä on kuluvan hallituskauden pituinen. Mokko siirtyy tehtävään Washingtonin suurlähetystön lehdistöneuvoksen tehtävästä (Suomen mediasuhteet ja julkisuuskuva). Hän on aiemmin toiminut Yleisradiossa, Ajankohtaisessa kakkosessa ja Silminnäkijä-sarjan tuottajana sekä juontajana. Hän on työskennellyt  mm. Sudanin Darfurissa, Ruandassa, Afganistanissa, Lähi-idässä ja Latinalaisessa Amerikassa. Valtioneuvoston viestintäjohtajan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa hallituksen viestintää sekä siinä tarkoituksessa koordinoida ministeriöiden viestintää. Viestintäjohtaja toimii valtioneuvoston viestintäyksikön johtajana valtioneuvoston kansliassa.


26.1.2012
Tapio Hedman nimitettin mainostoimisto SEK & GREYn toimitusjohtajajaksi 20.3.2012 alkaen. Hedman siirtyy tehtävään Aalto-yliopiston viestintäjohtajan pestistä. Jossa hän on vastannut brändinrakennuksesta, markkinoinnista, strategisista tapahtumista sekä kotimaisesta ja kansainvälisestä viestinnästä.  Hedman on työskennellyt myös Nokialla useissa eri tehtävissä, mm. Nokia Mobile Phones viestintäjohtajana, vastannut Nokian globaalista brändistrategiasta, Nokian Multimedialiiketoimintaryhmän johtajana ja Nokian globaalien markkinointikampanjoiden sisältöjen kehittämisestä ja uudistamisesta vastannut johtaja. Aalto-yliopistolle varmasti kova menetys, mutta Sekille riemuvoitto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä palautetta ja jatkan blogini kehittämistä uusilla ideoilla.