maanantai 19. maaliskuuta 2012

Klassiset käsirenkaat Tiffany, Hermes ja Cartier

Klassisten käsirenkaiden suosiolle ei näy loppua. 
  • Tiffanyn Please Return to Tiffany-käsirenkaan saa jo hopeisena edullisesti. Käsirenkaasta on tullut uusia erilaisia versioita. Samaa sarjaa voi täydentää korvakoruilla, kaulakoruilla tai rintakoruilla. 
  • Hermeksen ajatonta valkokultaista käsirengasta näkee hieman harvemmin. Lukko on ronski ja muistuttaa hevosen kuolainten osia. Käsirengas on ihanan raskas ja painava. Sitä on myös saatavana kultaisena. Erittäin ajaton ja ikuinen käyttäjälle. 
  • Cartierin klassikko Love bracelet on aina tyylikäs. Käsirenkaan mukana tulee punainen ihastuttava laatikko, jossa on mukana myös valkokultainen ruuvimeisseli. Käsirenkaan kiinnittää lahjan antaja ruuvimeisselillä ranteeseen. Käsirengas  on näin ollen kädessä ikuisesti, koska sitä ei voi saada itse pois. Tarina kertoo, että myös miehet ovat alkaneet kiinnittää käsirenkaaseen huomiota, koska lahjanpitäjän kädessä käsirengas on merkki, että tämä henkilö on varattu ikuisesti. Käsirengasta ostetaan usein kihlajais- tai hääälahjaksi morsiamille. Käsirenkaan saa monilla eri materiaaleille ja timanteilla tai ilman.
Prinsessa Madeleinen ranteeseen ilmestyi Cartierin LOVE bracelet seurustellessaan Jonas Bergströmin eli nykyisen exänsä kanssa, joka jäi kiinni pettämisestä. Käsirengas nähtiin vielä pitkään Madeleinen ranteessa, vaikka pari ei enää seurustellutkaan. Liekö ollut aika  rakas käsirengas...






Return to Tiffany Heart Tag  Bracelet

Hermes bracelet

Cartier LOVE bracelet
Ps. Itse haaveilen Hermeksen klassisesta rannekorusta joskus tulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä palautetta ja jatkan blogini kehittämistä uusilla ideoilla.