perjantai 30. maaliskuuta 2012

Uusi Arabian Muumi Juhlahetki-sarja lanseerataan huhtikuussa 2012

Arabia tuo mahtavaan Muumi-valikoimaan lisäksi uuden Muumi Juhlahetki-sarjan. Näitä on ihan pakko saada. Erityisesti tuo mehukannu ja jalallinen tarjoiluvati ovat aivan ihanat.
Sarja koostuu jalallisesta kakkuvadista, jalallisesta tarjoiluvadista, piirakkavuoasta, kannellisesta keksipurkista ja mitta-asteikolla varustetusta mehukaatimesta. Juhlahetki-sarjan tuotteet on muotoillut Arabian taideosastoyhdistykseen kuuluva keramiikkataiteilija Pekka Paikkari. 

Tässä tuotetietoja Hackmanin sivuilta tiedotteesta, kun en löytänyt niitä verkosta vielä Arabian sivuilta. Nyt bongasin, etä 2.4.2012 osa tuotetietoja oli lisätty verkkoon, tänne StoreIiittalaan ja nyt myös Arabian-sivuille.



Tuotetiedot ja suositushinnat:

  • Arabia, Muumi juhlahetki piirakkavuoka 28 cm 39,90 €
  • Arabia, Muumi juhlahetki, jalallinen kakkuvati 26 cm 54,90 €
  • Arabia, Muumi juhlahetki, jalallinen tarjoiluvati 17 cm 29,90 €
  • Arabia, Muumi juhlahetki, keksipurkki 1,2 l 45,90 €
  • Arabia, Muumi juhlahetki, mehu-/mittakaadin 1,1 l 34,90 €
  • (Toimitukset 2.4.2012 alkaen)
Kuvia oli heikosti vielä saatavilla, ruotsalaisesta Muminboden sivustolta kuvat jo löytyivät.




Ps. Uusimman Avotakan välissä tulleessa Arabian kevät/kesä2012 kuvastossa astiastoa esiteltiin jo aukeaman verran. Tosin Arabian verkkosivuilta ei löytynyt vielä mitään tietoja tuotteista muutamiin päiviin. Nyt astiasto oli vihdoin päivitetty myös IiittaStoreen ja Arabian-sivuille. Joskus se viestintä- ja markkinointi eivät oikein pelaa yhteen. 
Pps. Tove Marika Jansson (1914-2011) loi Muumi-hahmot. Hänet tunnetaan myös suomenruotsalaisena kirjailijana, filosofian tohtorina, pilapiirtäjänä ja sarjakuvataiteilijana.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä palautetta ja jatkan blogini kehittämistä uusilla ideoilla.