torstai 15. maaliskuuta 2012

Mielenkiintoisia viestinnän ammattilaisten huippunimityksiä maaliskuussa 2012

29.3.2012
Viestintäpäällikkö Pauliina Pulkkinen (s. 1973, yhteiskuntatieteiden maisteri) nimitettiin Kokoomuksen uudeksi viestintäpäälliköksi 2.5.2012 alkaen. Pulkkinen ehti toimia Helsingin Sanomien toimittajana vuodesta 1998 eri tehtävissä, viimeksi taloustoimittajana, uutispäällikkönä ja kirjeenvaihtajan Brysselissä. Pulkkisella ei ole aikaisemmin ollut Kokoomuksen jäsenkirjaa.



19.3.2012
Viestintä- ja yritysvastuujohtaja Lauri Peltola (s. 1963, CCJ) nimitettiin Stora Enson johtoryhmään 19.3.2012 alkaen Global Identity -yksikön johtajaksi. Peltola on ehtinyt toimia viestintäjohtajana Nordeassa, Nokiassa ja Metsäliitossa. Hän on toiminut aiemmin myös MTV3:n toimittajana. 
Laurin kanssa olen tehnyt töitä joskus 2000-luvun puolivälissä. Lauri on sulavasanainen ja asiansa todella osaava viestinnän ammattilainen. Onnittelut kovaan pestiin! Jouko Karvisella on ilmeisesti vahva halu pitää tästä miehestä kiinni. Hyvä niin. 


19.3.2012
Saara Tahvanainen (s. 19xx, VTM) nimitettin Outokummun ulkoisesta viestinnästä ja mediasuhteista globaalisti vastaavaksi johtajaksi 19.3.2012 alkaen Nokia Markets-yksikön globaalista viestinnästä. Hän on erikoistunut muutos- ja kriisiviestintään sekä yritysvastuuviestintään.


14.3.2012
Pellervo Hämäläinen (s. 1966, valt. yo, yo-merkonomi) nimitettiin Tieto Oyj:n viestintä- ja sijoittajasuhdejohtajaksi 1.5.2012 alkaen. Hämäläinen siirtyy jatkamaan Metsägroup Oyj:in siirtyneen Reeta Kaukiaisen työtä Oriola-KD Oyj:n viestintä- ja sijoittajasuhdejohtajan tehtävistä. Hän on toiminut myös viestintäpäällikkönä Comptel Oyj:ssä, Nokia Networksin viestinnässä ja Soneran konserniviestinnässä. Väliaikaisena viestinnästä ja sijoittajasuhteista vastaavana johtajana Tiedossa toimii Tanja Lounevirta, kunnes Hämäläinen on aloittanut tehtävässään.
>> Nyt siis olisi mielenkiintoinen paikka auki Oriola-KD:ssa...

13.3.2012
Kati Nyman (s. 1973, yhteiskuntatieteiden maisteri) nimitettiin Smartumin viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi 23.4.2012 alkaen Lääketeollisuus ry:n viestintäjohtajan tehtävistä. Hän on toiminut myös tasavallan presidentin erityisavustajana (sit.) ja erilaisissa viestintätehtävissä.
>> Lääketeollisuus siis menetti kokeneen viestintäjohtajansa heti toimitusjohtajan Suvi-Anne Siimeksen lähdettyä.  Yrityksillä on trendinä taas lisätä titteli yhteiskuntasuhde/yritysvastuu-sana mukaan viestinnän titteleihin. Myönnetään, että se tuo näkemystä yrityksen tai yhteisön strategiasta. Vastuullisuus-asiat koetaan nyt 2010-luvulla erittäin tärkenä osana. 
>> Nyt siis olisi mielenkiintoinen paikka auki myös Lääketeollisuus ry:ssä....En tosin löytänyt mistään Lääketeollisuuden verkkosivuilta kohtaa rekrytointi....

26.1.2012
Minna Aila (s. 1966, oikeustieteen kandidaatti) nimitettiin huomaamattani jo tammikuussa Outotec Oyj:n viestintä- ja yritysvastuujohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.3.2012 alkaen Finanssialan Keskusliiton viestintäjohtajan tehtävistä. Hän on toiminut myös Elcoteq SE:ssä useissa eri tehtävissä ja Euroopan komissiossa.
>> Jokohan Finanssialan Keskusliiton toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi on ehtinyt rekrytoida uuden viestintäjohtajan taloon tehopakkauksen Minna Ailan tilalle?




Ps. Mediviikko on avannut 30.3.2012 sivuilleen viestintä- ja markkinointialan ammattilaisille oman CV-pankin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä palautetta ja jatkan blogini kehittämistä uusilla ideoilla.